Našim cenjenim strankam in sodelavcem,

Zagotavljamo vam, da Finport zelo resno obravnava razmere glede širjenja koronavirusa.

Vedno smo uvajali najvišje zdravstvene in varnostne standarde in to počnemo tudi v teh trenutnih razmerah. Poleg tega imamo na voljo številne previdnostne ukrepe, ki pomagajo pri zdravju in dobrem počutju našega osebja in naših strank ter zagotavljajo neprekinjeno delo naših strank.

Zdravstveni in varnostni ukrepi

Naša zdravstvena politika se osredotoča na omejevanje in zmanjšanje tveganja nalezljivih izbruhov v podjetju. Bolnike ne le aktivno spodbujamo, naj se izogibajo delu, temveč jim tudi olajšamo zmožnost dela od doma. To ščiti ostale uslužbence, obiskovalce in vse, s katerimi pridejo v stik med delovnim dnevom.

V naši pisarni se še naprej držimo najvišjih možnih higienskih standardov. Naše sprejemno območje in sejne sobe se vsak dan skrbno čistijo in razkužijo, vključno s stičnimi točkami, kot so ročaji na vratih, telefoni in oprema.

Na splošno velja podpora in spoštovanje naših standardov za zdravje in varnost – brez izjem.

Operativne nepredvidenosti

Naše podjetje se zavezuje, da bo zagotovilo, da bodo vse naše nove vloge in zahteve za črpanje še vedno izpolnjene, ne glede na razvoj teh izrednih okoliščin. Zavzeli smo se za proaktiven pristop pri izvajanju in preizkušanju strategij, če bi virus vplival na osebje ali se grožnja poslabša in bi morali zapreti pisarno.

To vključuje:

Zagotavljanje, da je vse osebje opremljeno z računalniško strojno opremo in oddaljenim dostopom do e -pošte, vso našo programsko opremo, delovnimi dokumenti za odjemalce itd., Da lahko delajo od doma;

Naše sejne sobe so opremljene za uporabo Skype za podjetja ali Google Hangouts za videokonference sestankov, v mnogih primerih pa do teh storitev lahko dostopa tudi osebje od doma;

Po potrebi lahko dokončane dokumente in datoteke pošljemo strankam;

Nudenje razkužil za roke na osnovi alkohola na recepciji in v sejnih sobah za uporabo osebja, strank in sodelavcev;

V primeru zaustavitve pisarne bo naš telefon 1800 346767 preusmerjen, da se zagotovi, da bodo vsi klici strank sprejeti in posredovani ustreznemu stiku podjetja Finport

Obiskovalci

Za sestanke v naši pisarni, če je nekomu slabo, zahtevamo, da pokliče in svetuje naši receptorki ali nam pošlje e -pošto, vendar se ne udeležijo naše pisarne. Nato se lahko dogovorimo za druge pogovore po telefonu ali video konferenci. Lahko se tudi dogovorimo za zbiranje ali odlaganje vseh dokumentov. Nenehno spremljamo in upoštevamo nasvete vlade in zdravstvenih delavcev. To zagotavlja, da smo v najboljšem možnem položaju, da sprejmemo potrebne ukrepe in še naprej postavimo varnost in dobro počutje naših uslužbencev, strank in družin na prvo mesto. Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke, se obrnite na nas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja